Тайвань: органічний бізнес на підйомі

Share on Facebook

 

taiwanorgbuisness1

Споживачі у всьому світі обирають усе більше органічних продуктів харчування. Для них це не просто їжа, це – філософія життя.


За даними Агенції з питань сільського господарства та продовольства Тайваню площі під органічними посівами значно зростають: у 2001 р. площа сертифікованих органічних с/г угідь становила лише 898 га, а вже на початок 2010 р. ця цифра сягала 3,056 га, що у 3-4 рази більше, ніж 9 років тому.


Найбільше зростання спостерігається в овочівництві. За 9 років сертифіковані органічні площі виросли тут у 5,5 разів із 171 га у 2001р. до 944 га у 2010р.


Генеральний директор Агенції з питань сільського господарства та продовольства Тайваню, Тсай Чінг-Чянг, відзначає, що споживачі почали надавати перевагу органічній продукції, тому очікується і подальше зростання органічного виробництва у країні, аби задовольнити зростаючий попит на органічні продукти.



 Цю та інші статті Ви можете знайти на сторінках журналу "ORGANIC UA" 09 (10)' 2010

 

 



 


 

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: