Василь Гутковський, видавець, генеральний директор літературної агенції «Піраміда», кандидат історичних наук: "Я так думаю" (ORGANIC UA, 07-08(09)'2010)

Друк
Share on Facebook
74

ГМО, штучні барвники та ароматизатори чи органічні продукти? Що безпечніше для здоров’я людини, де більше поживних речовин, а також що краще смакує? Я особливо не замислювався над цими питаннями допоки не познайомився з п. Євгеном Миловановим, Головою Правління Федерації органічного руху України, який не нав’язливо, я б сказав інтелігентно, привернув мою увагу до такої доволі серйозної проблеми. Зараз я усвідомлено стараюсь використовувати в повсякденному житті органічні продукти, адже це реальна запорука збереження здоров’я та покращення стану навколишнього середовища. Спадають на думку слова із книжки Мирослава Дочинця «Многії літа. Благії літа». У Заповіді 104-річного Андрія Ворона говориться: «Погана їжа – ковбаса, смажена картопля, печиво, солодощі, консерви, маринади. Моя їжа – це крупи, квасоля, зеленина. Суди за звірами. Хижак наївся м’яса – ледве суне, лінивий. А кінь з вівса день воза тягне. Сарничка з трави аж літає».

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: