Хвороби серця та якість харчування

Share on Facebook

 

heartstructure

Першими ластівками розвитку серцевих хвороб є високий рівень холестерину, високий тиск, атеросклероз та стенокардія. Якщо не лікуватися, ці симптоми можуть призвести до ущільнення стінок серця, гострої серцевої недостатності, інфаркту та навіть смерті.


Д-р Алан Кейдж із США розповідає: «Коли до мене звертаються пацієнти зі скаргами на хворе серце, я починаю з того, що вивчаю їхній щоденний раціон та стиль життя, тому що серцеві хвороби безпосередньо залежать від цих факторів. Своїм пацієнтам я призначаю дієтичне харчування виключно органічними продуктами, виключаючи молочну продукцію та напівфабрикати. Пізніше на основі результатів аналізів я призначаю додаткове лікування та даю поради щодо зміни способу життя на більш активний. Усі пацієнти, виконуючи мої поради, доволі швидко одужують, у них знижується тиск і рівень холестерину до норми, зникає стенокардія та атеросклероз. І це лише за рік!».


Інший лікар, д-р Роберт Кук, підтверджує: «Здоровий спосіб життя та здорове харчування працюють, оскільки організм здатен зцілити себе сам за сприятливих умов. Коли людина бере на себе повну відповідальність за обраний стиль життя та свій щоденний раціон, які безпосередньо впливають на загальний стан організму, симптоми серцевих захворювань зникнуть самі собою».



Цю та інші статті Ви можете знайти на сторінках журналу "ORGANIC UA" 09 (10)' 2010

 



 


 

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: