ЮНЕСКО цікавиться грузинським квеврі

Share on Facebook

 

Традиційна і унікальна грузинська технологія виготовлення вина і глиняний глечик з багатовіковою історією.


Споконвіку квеврі - невід'ємна частина грузинської культури і побуту.

Цією посудиною захоплюються винороби, а любителі напою хвалять квеврі за унікальні смакові якості вина.

Чому - з'ясовувала Крістіна Гіоргобіані.
Комментарии (1)
124.11.2011 11:04
Гоги
В Грузии в квеври с помощью Элканы фермеры уже несколько лет выдерживают и сертифицированное органическое вино! Добро пожаловать в Грузию!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Ваш адрес почты:
Комментарий: