Віктор Терещенко, д. е. н., професор НУБІП, академік УААН: "Я так думаю" (ORGANIC UA, 10(11) '2010)

Друк
Share on Facebook

77

Буквально щодня так званий пересічний споживач в Україні, на жаль, усе більше відчуває не лише факт суттєвого подорожчання харчів, але й погіршення їхньої якості. Вихід з цього індустріального шляху «в нікуди» у світі давно знайдено: перехід на органічне агровиробництво. Цей вибір усе більш актуальний, оскільки сприяє не лише насиченню національного ринку безпечними продуктами, але й підвищенню конкурентоздатності наших фермерів. Методи реалізації органічних продуктів дозволяють максимально зберігати «справжнє обличчя» їхнього виробника. Важливо, що при таких методах господарювання селяни значно менше шкодять своєму здоров’ю, уповільнюється деградація земель, підвищується їх родючість, створюється здорова база для відновлення та гармонійного розвитку сільських територій.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: