Катерина Тарута, телеведуча: "Я так думаю" (ORGANIC UA, 12-02 (26)' 2013)

Друк
Share on Facebook
70

Я вважаю, що органічне виробництво – це здОрово і здорОво, але, на жаль, у нас ринок органічних продуктів практично не розвинений. Наприклад, у Німеччині для того, щоб на етикетці продукту можна було написати «organic», виробник повинен мати відповідний сертифікат, який не так уже просто отримати. Подібні продукти коштують дорожче, але ти можеш бути впевнений у їхній якості. У нас же ситуація складається, на жаль, часто інакше. Особисто я не зовсім довіряю тим органічним продуктам, які продаються в Україні. Хоча, звичайно, я цікавлюся органічними товарами, які з’являються у продажу в нас. Наприклад, у супермаркеті, де я зазвичай купую харчі, відкрили «органічну» секцію, але, на жаль, практично всі товари імпортні та тривалого зберігання. Тобто, можна купити в’ялені органічні помідори, але не свіжі.

Для підтримки здоров’я і краси намагаюся не вживати продукти з великою кількістю консервантів і дотримуюся девізу «помірність у всьому». Під час своєї нещодавньої поїздки до Японії зрозуміла, що японці харчуються дуже правильно. Основу їх раціону складають овочі, рис, водорості, морепродукти, риба, причому вони намагаються купувати найсвіжішу. Практично не їдять смаженого. Органічні продукти там досить популярні, але, як і скрізь, коштують дорожче. Турботливі батьки намагаються купувати своїм дітям саме органічні продукти.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: