Сергій Оксаніч, президент компанії з управління активами КІНТО: "Я так думаю" (ORGANIC UA, 06-07(08)'2010)

Друк
Share on Facebook
66

На жаль, здорове харчування для більшості українців залишається розкішшю. Якщо замислюватися над інгредієнтами блюд, що подаються в рестораціях, або ж готуються дома, то інколи хочеться перейти хіба що на хліб та воду. Тоді виникнуть питання: що за воду ми п’ємо? з чого випечений хліб? Впадати в крайнощі не варто. Відсутність «здоров’я» в харчуванні слід компенсувати здоровим способом життя. Зокрема, я займаюся йогою, великим тенісом, використовую всі можливості провести бодай кілька днів на лижах у горах. Профілактично вживаю червоне, в т.ч. органічне вино – це поклад вітамінів і мікроелементів. Ну, і звичайно, кохання – ніщо так не зміцнює імунітет і не надихає…

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: