Ірен Роздобудько, письменниця, журналіст, головний редактор журналу «Караван історій. Україна»: "Я так думаю" (ORGANIC UA, 04' 2009)

Друк
Share on Facebook

ірен роздобудько

Вдома намагаємось харчуватися давно перевіреним: любимо прості каші, овочі. А зазвичай на таких продуктах не пишуть склад, бо і так все зрозуміло. До якихось складних делікатесів у сім’ї ставимось без фанатизму, і якщо раз-два на місяць доводиться купувати щось більш "складне", ніж геркулес чи гречка, то на склад не зважаю. Щодо чистого розуміння «органічні продукти», то я їх їла лише один раз - і це, на жаль, було дуже далеко від України - в штаті Кентуккі в США, на фермі людей, котрі втекли на полонини від цивілізації і самі забезпечували себе харчами.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: