Микицей Тереза, декан факультету підвищення кваліфікації і перепідготовки фахівців агропромислової і природоохоронної галузей НУБіП України: "Я так думаю" (ORGANIC UA, 05-06(17) '2011)

Друк
Share on Facebook

12

На жаль, добре відомо, що якість продуктів харчування та їхня безпечність останнім часом залишають бажати кращого. Тому прийняття вітчизняного законодавства щодо органічного виробництва та професійне втілення його в життя має позитивно вплинути на подальше зростання обсягів виробництва справді здорової, сертифікованої органічної продукції. Сподіваюся, що якість цих продуктів теж зросте, адже цього чекають як українські споживачі, так і споживачі в країнах Євросоюзу. До того ж усі ці процеси (що надзвичайно важливо) сприятимуть збереженню навколишнього середовища.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: