Зміст:
Актуально
- Пакистан: чому органічні продукти недоступні споживачам?
- У Києві вдруге відбулася виставка «ECO-Expo»
- Виробництво органічного меду з Тасманії під загрозою
- Швейцарські бар’єри для імпортного органіку
- Хто стоїть за великими органічними брендами?
- Норвегія: зростають продажі органічних продуктів
- Полтавчани споживають хліб з органічної пшениці
- Велика Британія: органічне агровиробництво втрачає популярність?
- США: органічне агровиробництво може подолати спад врожаїв
- Франція: споживання органіку зростає
- Аргентина: успіхи органічної спаржі
- Органічний ринок в Дубаї розвиває місцеве виробництво
- Пестициди та харчові алергії – чи є зв’язок?
- Розвиток органічного сектора в Прибалтиці
- Індія запровадила обов’язкове маркування ГМО
- Телезірка Опра Уінфрі зайнялась органічним бізнесом
- Польща: уряд увів заборону на культивування ГМ-картоплі та кукурудзи
- Німеччина: органік продовжує зростання
- BioFach: Ірландія презентувала перші у світі органічні мідії
- Намібія вирощує органічний виноград для Європи
- Зародження органічного ринку в Киргизстані
- Україна об’єднає пасічників зі всього світубавовнику
Досвід
- BIOFACH 2013: органік набирає обертів
- ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З ФУТБОЛУ 2014:«зелена» дорога Бразилії
- У ШВЕЙЦАРІЇ не всі яйця однакові
Здоров'я
- АНТИОКСИДАНТИ: секрет вічної молодості
Корисно знати
- ТЕРЕН: терпкий і колючий природний цілитель
Кулінарний шедевр
- SALAD BAR: весняна пропозиція
Марковано органік
- ОРГАНІЧНЕ ПТАХІВНИЦТВО: умови вирощування
Бібліотека
- ТРЬОХТОМНИК до ювілею В.І. Вернадського
- В. ВЕРНАДСКИЙ: об анализе почв с геохимической точки зрения
Що? Де? У кого?
< Попередня | Наступна > |
---|