Риб'ячий жир врятує від головного болю

Share on Facebook

Лосось, форель, хек, осетрина, пангасіус - ось сорти риби, які повинні бути в раціоні, якщо ви страждаєте від головного болю.

582

Риб'ячий жир і омега-3 поліненасичені жирні кислоти мають виражений протизапальний і знеболюючий ефект.

Тому жирна морська риба - це один з тих продуктів, який покращує самопочуття при появі цефалгії - звичайнісінького головного болю.

Так що лосось, форель, хек, осетрина, пангасіус - ось сорти риби, які повинні бути в раціоні, якщо ви страждаєте від головного болю.

Крім того, поліпшити самопочуття допоможуть вода і ниркові чаї. Вода, бажано негазована, а також чай нирковий або нирково-шлунковий, наприклад, ведмежі вушка і звіробій, посилюють ниркову фільтрацію, щоб органи виділення швидше виводили з організму продукти-тригери, які призводять до появи головного болю.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: