
Журавлина захищає зуби від бактерій, які руйнують емаль – до такого висновку прийшла команда американських стоматологів з Університету Рочестера в ході унікального дослідження. Вони довели, що журавлина може сприятливо впливати на здоров’я зубів.
У проведеному експерименті взяли участь кілька сотень людей із проблемами зубів. У процесі дослідження добровольцям було запропоновано регулярно вживати натуральний журавлиновий сік.
Ґрунтуючись на результатах експерименту, стоматологи заявили, що у любителів журавлини ризик виникнення карієсу знижується в кілька разів. Це пояснюється тим, що речовини, що містяться в журавлині, блокують доступ бактерій до емалі. Таким чином, розвиток карієсу стає практично неможливим. Тож, зважаючи ще й на багато інших переваг, саме час звернути увагу насправжні, сертифіковані органічні продукти з журавлини!
www.vrach.tv
Цю та інші статті Ви можете знайти на сторінках журналу "ORGANIC UA" 12 (13)' 2010
< Попередня | Наступна > |
---|