Грушевий сік ефективно очищає кишечник

Share on Facebook

 




У грушевому соку містяться речовини, що нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту й запобігають розвитку хвороботворних бактерій.

140

У першу чергу потрібно відзначити, що грушевий сік - це цінне джерело органічного цинку. У грушах його більше, ніж в абрикосах, яблуках, персиках, сливах і чорній смородині. Також у соку груші містяться органічні кислоти, дубильні речовини, вітаміни С, Р, каротин, мікроелементи (молібден, нікель, фтор, йод). У ранніх сортах груш багато марганцю, у пізніх - заліза.

С дикої груші, особливо незрілої, придушує ріст і розмноження таких бактерій, як стафілокок, дизентерійна й кишкова паличка. Такими ж властивостями, щоправда, трохи слабкіше, володіють й інші сорти груш.

100-процентний свіжий грушевий сік ефективний при очищенні кишечнику. У лікувальних цілях грушевий сік краще пити на порожній шлунок між прийомами їжі (за півгодини чи годину до їжі, і не раніше, ніж через годину після їжі). Якщо випити сік відразу після їжі, то в шлунку почнеться бродіння.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: