Шлунок після святкових застіль врятують овочеві суп

Share on Facebook

 

Організм краще перенесе свята, якщо після застіль їсти гарячі овочеві супи, а між урочистостями з вживанням алкоголю робити перерву у 5-6 днів, переконують лікарі-дієтологи.


суп
«На наступний день після масштабного застілля необхідно зменшити об’єми їжі і не доїдати вчорашні салати. Харчування має бути більш легким, ближче до вегетаріанського. Добре з'їсти овочевий суп чи будь-яку іншу гарячу рідку страву», - зазначила провідний науковий співробітник клініки НДІ харчування, кандидат медичних наук Ольга Григорян.

 

Фахівці також рекомендують не міняти режим харчування у той день, на який запланована велика гулянка. Це допоможе знизити навантаження на організм. «Я раджу не пропускати сніданок, обід і вечерю, тобто дотримуватися звичайного режиму харчування, це дозволить зменшити кількість з'їденого за раз в святковий вечір чи ніч. Не буде їжі «на автоматі» та інших порушень харчової поведінки, пов'язаних із великими перервами між прийомами їжі», - зазначила дієтолог.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: