Велика Британія: органічні продукти для королівського шпиталю

Share on Facebook

 

shpytal

У королівському шпиталі Корнуол більше ніж три чверті опитаних пацієнтів у захваті від тих страв, якими їх годують, – повідомляє газета «Ґардіан» (The Guardian).

Після значних змін, які відбулися в лікарні, 84% усіх страв готують із продуктів, які постачають місцеві корнуольські виробники.

Одним із перших постачальників став Вілл Боумен, власник молочної ферми Гвавас Даірі, що виробляє органічні йогурти з додаванням свіжих фруктів. Чверть виробленої продукції фермер привозить до лікарні.

Таким чином, було зменшено відстань надходження продуктів харчування від виробника до споживача на 67 %: з 264 тис. км до 86 тис. км.

Завдяки переходу на органік витрати лікарні залишаються сталими, а підтримка місцевих виробників сприяє створенню нових робочих місць і зростанню оптимізму серед населення.

Постачання до лікарських закладів України органічних продуктів від вітчизняних сертифікованих виробників – хіба це не чудова ідея?!



    Цю та інші статті Ви можете знайти на сторінках журналу "ORGANIC UA" 02' 2009

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: