Туреччина: органічне виробництво набирає обертів

Share on Facebook

 

Органічне сільське господарство зародилось у Туреччині у 1980-х рр. у приватному секторі в Егейському регіоні на заході країни. Дрібні приватні фермери почали займатись вирощуванням органічних продуктів, зважаючи на зростаючий попит в європейських країнах.


органічне виробництво

З того часу з кожним роком органічне сільське господарство поширюється Туреччиною. Законодавство про органічне виробництво тут було прийнято 1 грудня 2004 р. Більшість турецьких органічних продуктів експортується закордон. Внутрішнє споживання залишається досить низьким, проте з кожним роком поступово зростає.

 

Повністю читайте цю статтю в друкованій версії Всеукраїнського органік журналу "ORGANIC UA" 03-05 (23)' 2012

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: