12 березня 2011 р. вперше відкрив свої двері для відвідувачів перший заклад мережі фаст-фуду «Eat2Be», ставши першим подібним закладом зі 100% органічним меню.

Серед страв запропоновано весь асортимент типового американського фаст-фуду: гамбургери, чікенбургери, вегетаріанські бургери, чікен нагетс, картоплю фрі, салати, морозиво, маффіни та пироги. Серед напоїв – органічні апельсиновий сік-фреш, чай, каву, молочні коктейлі. Планується розширення вегетаріанського меню та переліку безалкогольних напоїв, на кшталт «Кока-Коли» та «Фанти», які стануть новинкою на голландському ринку.
Співзасновники, архітектор Крістіан Цвартевеер та юрист Леон Шойтемакер, уже давно відчули потребу створення «здорового фаст-фуду, який любить своїх відвідувачів, а не фаст-фуду, який мусять любити відвідувачі».
Незважаючи на лічені дні своєї роботи, власники вже мають великі плани на майбутнє: для швидкого розповсюдження закладів мережі по всій країні вони не виключають і систему франчайзингу. Наступним найближчим кроком, після успішного функціонування першого ресторану в студентському містечку Гронінген, є відкриття декількох таких закладів у Амстердамі. Засновники впевнені, що не лише студенти з Гронінгену схвально зустрінуть їхню ідею, але і всі, хто шукає швидкий та здоровий варіант утамувати свій голод!
Цю та інші статті Ви можете знайти на сторінках журналу "ORGANIC UA" 04 (16)' 2011
< Попередня | Наступна > |
---|