Сир зменшує ризик захворіти діабетом

Share on Facebook

 

Британські та голландські вчені вивчили щоденний раціон 17 тисяч здорових людей і 13 тисяч діабетиків. Виявляється, люди, які споживають мінімум 55 грамів сиру (два шматочки) в день, на 12% рідше стикаються із захворюванням діабету. Секрет криється в ферментації сиру.

 

Пробіотики, які містяться у молочних продуктах, знижують рівень холестерину і виробляють корисні сполуки. До того ж молоко, сир і йогурт містять багато вітаміну D, кальцій і магній.

Але, незважаючи на всі ці плюси, лікарі не рекомендують повністю переходити на молочний раціон, дотримуватись збалансованого харчування.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: