Моцарела продовжує життя

Share on Facebook

 

Моцарела — це один з головних секретів довголіття італійців, ідеальний для тих, хто піклується про своє здоров‘я і красу.


69

За результатами досліджень визнано, що
моцарела багата вітаміном «A», який корисний для шкіри і очей, вітамінами групи «B», настільки необхідними для вироблення енергії і підтримки здоров’я нервової системи, а також вітаміном «D», що благотворно впливає на кісткову тканину. У ній також містяться полісахариди, амінокислоти і такі мікроелементи, як цинк, магній, кальцій, залізо.

Моцарела — справжній продукт «з тонкою талією», адже в ній міститься всього 300 ккал на 100 г.!

У Італії цей ніжний сир зі свіжим смаком надзвичайно популярний — він використовується для приготування піци, салатів, запіканок.

На батьківщині моцарелли, в Кампаньє, на кожного жителя в рік припадає 27 кг цього сиру

Найкориснішою моцарелою вважається та, термін придатності якої становить не більше 10 днів і готується вона тільки зі свіжого молока, з іншого моцарела просто не вийде.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: