Форум-практикум «Особливості виробництва органічних харчових продуктів: законодавство, сертифікація, маркування, маркетинг»

Share on Facebook

 

22 листопада 2012 р. у Київській Торгово-Промисловій Палаті відбувся Форум-практикум для виробників, імпортерів та дистриб’юторів харчових продуктів «Особливості виробництва органічних харчових продуктів: законодавство, сертифікація, маркування, маркетинг».

 

319

Серед інших провідних фахівців галузі, Голова Правління Федерації органічного руху України Євген Милованов акцентував свою увагу на наступних питаннях:
- Основні вимоги щодо органічного виробництва.
- Перспективи прийняття Закону «Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини».
- Особливості сертифікації органічної продукції.
- Особливості маркування органічної продукції.
- Вимоги до логотипу та етикетці. Застосування органічного логотипу ЄС
На цьому заході, організованому компанією Fortius Group, більше 20 учасників, які представляли переважно, молочну, олійно-жирову, кондитерську та інші галузі харчової промисловості України мали можливість отримати вичерпні відповіді на багато актуальних питань що різних аспектів функціонування органічного ринку.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: