Органічний рух в Україні

Share on Facebook

 




В останні роки органічний рух в Україні набирає підвищених обертів.

продукти

На споживацьку ініціативу щодо купівлі якісних, здорових продуктів харчування, активно починають відгукуватися українські виробники, які все частіше виводять на вітчизняний ринок сертифіковану органічну продукцію, як то овочі, фрукти, мед, крупи, соки, повидло, сиропи, м'ясні вироби тощо.

З метою аналізу сьогоднішнього стану виробництва, переробки та збуту органічної продукції в Україні, обміну досвідом від провідних операторів органічного ринку 25 листопада 2009 року у конференц-залі Інституту післядипломної освіти Київського національного університету ім. Тараса Шевченка була проведена міжнародна конференція на тему "Органічна переробка та збут. Київ 2009". Досвідом щодо практичного заснування органічного магазину, перевагами та недоліками прямих продаж поділився Голова Правління «EkoConnect» Бернхард Янсен (Німеччина). Питання оптових закупівель органічної продукції, співпраці з переробниками та дистриб’юторами висвітлив Президент «Bio Planet» Сільвестр Стружина (Польща). Анжела Ващенко з Асоціації споживачів органічної продукції розкрила питання щодо поширення ідеї органічного харчування та методів завоювання уваги споживачів.

Для учасників заходу порівняльний аналіз розвитку вітчизняного та світового органічного ринків провів Голова Правління Федерації органічного руху України Євген Милованов.

 

Цю та інші статті Ви можете знайти на сторінках журналу "ORGANIC UA" 01-02 (05)' 2010

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: