Майже третину нещасних випадків в Україні складають харчові отруєння

Share on Facebook

 




Надлишок внутрішньої пропозиції на продуктових ринках в умовах високого урожаю зумовив зниження цін на фрукти і широку групу овочів.

33

30,8% нещасник випадків, зареєстрованих в Україні за 2011 рік, становлять отруєння неякісними харчовими продуктами. Про це повідомив начальник управління техногенної безпеки Державної інспекції техногенної безпеки Тарас Поліщук, передає УНН.

«Дуже багато випадків отруєння неякісними продуктами харчування, особливо у післясвятковий період. Усі ми знаємо, що  після свят залишається значний запас продуктів, які просто шкода викидати. Через це люди й отруюються», – розповів Поліщук.

Фахівець зауважив, що останнім часом реєструвалися випадки отруєння дітей продукцією із молочної кухні.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: