Ресторанний епатаж: страви з бруду

Share on Facebook

В одному з ресторанів Токіо відвідувачам пропонують страви з нетрадиційним інгредієнтом.

517

Шеф-кухар ресторану французької кухні Ne Quittez Pas, розташованого в Токіо, розробив для відвідувачів цілий дегустаційний сет з «грязьових» страв вартістю 110 доларів, повідомляє Japan Daily Press.

Перша страва - суп з картопляного крохмалю і бруду, який подають з чорним трюфелем. За ним слідує салат з овочів, приготованих на грилі, з «грязьовою» заправкою. Основна страва - морський окунь і різотто з брудом. На десерт пропонуються морозиво або запіканка, зрозуміло, теж з брудом.

Для приготування всіх страв використовується спеціальна чорний грунт з префектури Тотігі, яку попередньо тестують на безпеку.

Ідея створення незвичайного меню прийшла шеф-кухарю Тошио Танабе після перемоги на одному з кулінарних конкурсів, де він представив страву з соусом, приготованим з бруду. Танабе очолює кухню Ne Quittez Pas з 1994 року. До цього він працював у декількох «мішленівських» ресторанах у Франції.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Ваш адрес почты:
Комментарий: