Майже не залишилося шоколаду без ГМО

Share on Facebook

 

Причина тому в наступному - майже 70% дерев какао скоро будуть генетично модифікованими, а трудиться над цим Міністерство сільського господарства США спільно з корпорацією IBM.


шоколад

Тобто незабаром натурального шоколаду залишиться не більше 30%. І, звичайно ж, виробники не будуть афішувати факт «ненатуральності» продукту. Так, що споживач про це може просто напросто не дізнатись. Медики дуже стурбовані вигодами шоколадної промисловості і фермерів, які вирощують какао, хоча нові генетично модифіковані дерева будуть демонструвати більшу стійкість до посухи, хвороб і шкідників та й урожай з них буде краще і більше, але як це вплине на здоров'я людей ніхто й слова не скаже.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Ваш адрес почты:
Комментарий: