Бульйонні кубики небезпечні

Share on Facebook

 

Бульйонні кубики винайшов 150 років тому німецький хімік Юстус Лібіх. Через 30 років винайшли м'ясні бульйонні кубики.


бульйонні кубики

Вже в кінці 19 століття по всьому світу було багато заводів з виробництва цього продукту.
Те, що пишуть на упаковках кубиків - не правда. У них не може міститися ні м'ясо, ні жири так як вони складаються з рослинного жиру. Єдиний плюс - у них немає і холестерину.
Але якщо судити за інформацією на упаковках, в курячих кубиках є курячий жир і м'ясо птиці, а в м'ясних - яловичина.
Насправді ж виробник просто обманює людей і тих, хто прагне до здорового харчування.
Але проблема і в тому, що в кубиках немає нічого корисного. Там десятки Е-шок, консервантів і інших добавок. Варити з них бульйон рівнозначно тому, що ви з'ївши свій суп або інше блюдо - отравляєте свій організм 100% вмістом хімічних речовин.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Ваш адрес почты:
Комментарий: