02 листопада 2011 р. у ресторані-базарі «Коза Дереза» відбулася зустріч людей, об’єднаних спільними інтересами – здоровою їжею, напоями та «смаком до життя».
Організатор заходу – Вікторія Пархоменко на постійній основі збирає однодумців в рамках проекту «GastroSreda», де будь-який бажаючий може власноруч приготувати свою, особливу, неперевершену страву із здорових харчових продуктів, отримавши від присутніх реальну оцінку створеного «шедевру».
І цього вечора більше 70 відвідувачів «Гастросреди», небайдужих до здорового харчування, змогли насолодитися тушеною телятиною з яблуками, корицею і червоним вином від Віктора Кагановича; голубчиками-мізинчиками від «Кози Дерези»; камац мацуном на основі мацоні від Наталії Лібет; неперевершеним пловом з бараниною від Сергія Предко; «сідлом баранчика» від Дмитра Борисова, пирогом з шевром, грушею та грецькими горіхами, а ще й качкою з айвою та іншими незабутніми смаколиками.
Той факт, що цього разу «GastroSreda» носила назву «Органічної» підтверджувався не лише тим, що використовувались органічні та якісні натуральні інгредієнти, а пились органічні вина та сертифіковані органічні соки ТМ «ПАН ЕКО». Представники Федерації органічного руху України пригощали гостей ще й коктейлем «Пан Роял» з використанням органічного сиропу з квітів бузини та шампанського брют.
Справжній органік не може бути не смачним!
< Предыдущая | Следующая > |
---|