Авіакомпанія «Emirates» пригощає органічними делікатесами

Share on Facebook

 

Зважаючи на зростаючу популярність органічних продуктів та напоїв у ресторанному та кейтеринговому бізнесі, чергова арабська міжнародна авіакомпанія вирішила також вийти на органічний ринок.


27

Авіалінії «Emirates» запроваджують висококласне органічне харчування у зонах відпочинку в аеропортах на всій території Австралії. В рамках цього кулінарного експерименту авіаперевізник залучить до співпраці шеф-кухаря всесвітньовідомого елітного готельного комплексу «Wolgan Valley Resort & Spa», розташованого у Блакитних горах поблизу Сіднею.

Унікальні страви австралійської кухні від «Wolgan Valley Resort & Spa» для початку будуть доступними у зонах відпочинку авіакомпанії «Emirates» в аеропортах Сіднею, Брісбену та Мельбурну, дозволяючи мандрівникам відчути себе нібито на курорті. Щомісяця пасажирам пропонуватимуть відмінні закуски, основні страви та десерти на вибір з меню, розробленого шеф-кухарем Енстоном Фіваз із прагненням задовольнити найвимогливіших гурманів. «Wolgan Valley Resort & Spa», у якому працює пан Фіваз, відомий своїми вишуканими стравами, приготованими з місцевих органічних продуктів преміум-якості: м’яса, молочних продуктів, дичини, овочів та фруктів, оливкової олії, трав і спецій.

«Авіалінії «Emirates» завжди були уважними, пропонуючи харчування як на землі, так і в повітрі, що відповідає високим стандартам якості, забезпечуючи пасажирів автентичними та сезонними стравами», – розповідає Мохаммед Маттар, старший віце-президент компанії з обслуговування в аеропортах.

Серед усіх міжнародних авіакомпаній «Emirates» – одна з небагатьох, що інвестує кошти в розвиток власних ексклюзивних об’єктів відпочинку для клієнтів у різних аеропортах світу. Усі зони відпочинку «Emirates» схожі на бізнес-центри з облаштованими індивідуальними робочими місцями і безкоштовним доступом в Інтернет. Співробітники служби обслуговування аеропортів компанії «Emirates» та кухарі працюють цілодобово, завжди готові забезпечити пасажирам максимальний комфорт і широкий вибір холодних і гарячих страв та напоїв.

 

Цю та інші статті читайте на сторінках Всеукраїнського органік журналу "ORGANIC UA" 06-08 (24)' 2012

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Ваш адрес почты:
Комментарий: