Органічні страви на борту «Етіхад Ейрвейз»

Share on Facebook

 

Авіакомпанія ОАЕ «Етіхад Ейрвейз», яку вважають однією з найпрогресивніших авіакомпаній у світі, зробила черговий крок, аби забезпечити пасажирам першого класу ще більше розкоші та догодити найвимогливішим своїм клієнтам, які в минулому вимагали більше свіжої якісної їжі.


13

Вперше всі делікатесні страви, що подаються всередині літака, будуть приготовані шеф-кухарями високого класу лише зі свіжих органічних інгредієнтів, вирощених на фермах господарства «Органічні ферми Абу-Дабі», яка відтепер є головним партнером авіакомпанії.

Авіакомпанія «Етіхад Ейрвейз» заявила, що моніторитиме наявність на фермах свіжої органічної продукції щодня. На борту подаватимуть лише свіжі якісні продукти – яйця, салати, овочі, фрукти і навіть мед. Шеф-кухарі першого класу авіакомпанії «Етіхад Ейрвейз» уже почали використовувати свіжі органічні продукти для приготування ресторанних страв для пасажирів першого класу. У планах авіакомпанії втілити у життя концепцію «з ферми до столу» для всіх категорій пасажирів. У жовтні 2011 р. працівники «Етіхад Ейрвейз» запустили програму обслуговування пасажирів за стандартами п’ятизіркового ресторану після того, як запросили на роботу шеф-кухарів міжнародного класу.

Компанію «Органічні ферми Абу-Дабі» було створено у 1997 р. паном Халідом аль Шамсі, ентузіастом розвитку органічного виробництва в ОАЕ. Він працює на площі 55 га, де зосереджено як органічні теплиці, так і поля. Пан Халід вирощує овочі та фрукти, а також розводить верблюдів, корів, кіз та курей. «Органічні ферми Абу-Дабі» були сертифіковані за органічними стандартами у 2007 р., ставши першим органічним господарством ОАЕ.

 

Цю та інші статті читайте на сторінках Всеукраїнського органік журналу "ORGANIC UA" 03-05 (23)' 2012

Add your comment

Your name:
Your email:
Comment: