Італійський вчений склав дієту хорошого настрою

Share on Facebook

 


Італійський вчений Лука Пассамонті з університету Катандзаро визначив список продуктів, які дозволяють подолати роздратування і гнів. Це шоколад, ікра, а також молоко, сир, м’ясо птиці, свинина і яловичина, горіхи.


шоколадЯк повідомляє ТСН, досліднику вдалося науково довести, що запорука гарного настрою криється в «правильній їжі», яка містить амінокислоту триптофан. Такі продукти, як правило, антидієтичні.

 

Проте Пассамонті наполягає, що кожна людина повинна вживати щодня не менше 350 грамів «оптимістичних» продуктів. Це допомагає уникати стресів, знижує агресивність, дозволяє контролювати гнів і негативні емоції.

Вчений переконаний, що «триптофанова дієта» здатна лікувати психологічні захворювання, такі як депресія та схильність до суїциду.

При цьому Пассамонті не пропонує компроміс: як зберегти піднесений настрій і фігуру. Вчений не сумнівається, що худі люди зліші, ніж товсті, через брак триптофану.

Add your comment

Your name:
Your email:
Comment: