Соєвим батончиком корисно перекушувати?

Share on Facebook

 

Включення в раціон так званих здорових закусок може зміцнити імунітет й істотно поліпшити стан здоров'я людини будь-якого віку, переконують фахівці Інформаційного харчового фонду США.



батончики, соєві

Під закусками або перекусами (англ. -  snacks) зазвичай  маються на увазі пончики, чіпси, сухарики, сушені кальмари й подібні продукти, які ми вживаємо в проміжках між основними прийомами їжі. Як правило, це, м’яко кажучи, не найздоровіші продукти.

Тому вчені зі США пропонують замінити чіпси й сухарики іншими закусками. Зокрема краще з’їсти батончики з сої, в яких безліч білків, що допомагають будувати м’язи. Для перекусу підійде салати зі шпинату з дольками апельсинів, які забезпечують організм лютеїном і зеаксантином, що дуже корисно для очей (всі фрукти й овочі жовтого й темно-зеленого кольору містять лютеїн).

Кукурудза є відмінним цільнозерновим продуктом, що корисний для серця й кишечнику. Тунець підживлює мозок. А в копченому сирі багато кальцію, корисного для кісток.



 http://vidomosti-ua.com/

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: