Смертельно небезпечна курка

Share on Facebook

 

Курку визнали смертельно небезпечною. До цих невтішних висновків прийшли вчені з Університету штату Канзас.


курка

Всім відомо, що у всіх готових м'ясних продуктах містяться канцерогенні сполуки. Але в свинині і шкірі курки гриль ці характеристики перевищені в кілька разів. Це канцерогенні сполуки, які завжди присутні в м'ясі. Зауважимо, що люди, що вживають такі аміни у великих кількостях, мають завищений ризик розвитку раку товстого кишечника, шлунку, і раку грудей. У тому випадку якщо ви не зможете відмовити собі у курочку гриль, пробуйте їсти її без шкіри, а вживання копченої свинини намагайтеся звести до мінімуму.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: