Перший органічний ресторан у Нідерландах

Share on Facebook

Перший офіційно сертифікований органічний ресторан «VlamIndePan» з’явився у містечку Харлем, що у Нідерландах.


organichnyj-restoran-niderlandy

«Цю подію ми вважаємо визнанням нашого прагнення перетворити заклади громадського харчування на взірець здорового стилю життя», – так прокоментував офіційне набуття органічного статусу власник ресторану Фемке ван ден Хевел.

Завітавши до цього закладу, гості зможуть переконатися у справжності органічних страв, побачивши на стіні гордо взятий у рамку органічний сертифікат.

Затишний невеличкий ресторанчик, розташований у середньовічному центрі міста, спеціалізується на вегетаріанських стравах зі свіжих сезонних органічних овочів, фруктів та інших органічних інгредієнтів. Усі страви готує вправний шеф-кухар, який і є власником закладу. Домашня атмосфера та відкритий інтер’єр дають можливість відвідувачам побачити на власні очі процес приготування їжі та насолодитися незабутнім ароматом страв із різних країн світу. Зазвичай тут готують страви одразу двох різних національних кухонь, наприклад, середземноморської та африканської.

Ідея ресторану полягає в забезпеченні відвідувачам такого комфорту, де б кожен почував себе як удома. Для початку ви можете самостійно приготувати салат за власним рецептом із підготовлених заздалегідь інгредієнтів, можете обрати вже готові страви у салат-барі, а також вільно користуватися холодильником або самостійно зробити собі каву та обрати тістечко на свій смак. Уся ця неформальна атмосфера допомагає розслабитися та насолоджуватися смаком органічних страв.



Цю та інші статті Ви можете знайти на сторінках журналу "ORGANIC UA" 10 (11)' 2010

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: