Органічне меню на бортах «Корейських авіаліній»

Share on Facebook

У квітні 2009 р. авіакомпанія «Корейські авіалінії», активний прихильник креативних національних корейських страв, а також органічних страв, презентувала новомодне меню для пасажирів першого класу.


korejska-aviakompanija

Особливе місце у ньому відведено високоякісній яловичині та курятині з о. Чеджудо.

Спеціальне меню вже запропоновано на розсуд пасажирам першого класу на рейсах з Інчхону до Нью-Йорка, Токіо, Сіднея, Парижа та Шанхая.

Усі інгредієнти для приготування страв постачаються з тваринницького ранчо Джедонг, розташованого у «незабрудненому» регіоні на висоті 400 метрів над рівнем моря на схилі гори Халла. Ферма постачає продукти авіакомпанії протягом 24 годин, що дозволяє пасажирам насолоджуватися смачною високоякісною їжею.

Традиційних для о. Чеджудо курчат годують кормами без будь-яких хімічних домішок, органічним зерном та джерельною водою.

Корів, відомих своєю соковитою яловичиною, утримують на власному екологічному сіні та кормах без вмісту антибіотиків.

«Ми вирішили використовувати для приготування страв лише інгредієнти найвищої якості, – пояснює Джевіс Ленд, представник компанії «Корейські авіалінії», – для того, щоб задовольнити найвибагливіших пасажирів, пропонуючи здорові органічні страви під час польоту».

Авіакомпанія «Корейські авіалінії» ще 1997 р. запатентувала власний рецепт страви «бібімбап» (рис, змішаний із різними овочами), здобувши міжнародну нагороду «Меркурій» – найпрестижніший приз за якість страв у бортовому меню. 2005 р. перевізник розробив оригінальну рецептуру страви «бібім нудл» (гостра холодна вермішель), вигравши чергового «Меркурія».

Пригадаймо, що починаючи ще з 2006 р. авіакомпанія пропонує пасажирам обіди, приготовлені з органічних овочів та крупів. Увесь хліб випікається виключно з органічного борошна. Підтримуючи тенденцію здорового харчування та стилю життя, у новому меню авіакомпанія пропонує салат з органічних овочів, як наприклад, салат і червоний цикорій, а також страви з яловичини та курятини.

З метою забезпечення високоякісного та безпечного харчування на своїх рейсах у липні 2009 р. авіакомпанія відкрила Дослідницький центр безпеки продовольства при приватному Інчхонському університеті у м. Інчхон (Південна Корея).

Планується, що найближчим часом, окрім першого та бізнес-класу, органічні обіди пропонуватимуть і пасажирам економ-класу.

 

 

www.koreatimes.co.kr


Цю та інші статті Ви можете знайти на сторінках журналу "ORGANIC UA" 04' 2009

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: