Еквадор: їстівні троянди в маси!

Share on Facebook

 

istivni-trojandy

Компанія «Nevado Ecuador SA», яка вирощує декоративні преміум-троянди, запровадила вирощування їстівних органічних троянд для ресторанів і СПА-центрів. Їх вирощують згідно зі стандартами органічного виробництва, що діють як у США, так і в ЄС. Ці дивовижні троянди були представлені у чотирьох різних кольорах: від насиченого темно-червоного до світло-зеленого. Їхній кислувато-терпкий смак, подібний до смаку рукколи, підходить для закусок та салатів. Два види троянд мають дуже виразний аромат, який робить їх оптимальними для приготування десертів або для використання в СПА-центрах, де аромат є надзвичайно важливим складником.

Ресторан «Ель Буллі» у передмісті Барселони (Іспанія) відомий усьому світові завдяки незвичній страві з ... органічних троянд. Восени 2009 р. шеф-кухар ресторану пан Ферран Адріа оголосив про включення до меню нової страви, виготовленої з викладених у формі артишоку свіжих пелюсток органічних троянд, артишокової олії та морської солі. «Ель Буллі» – один із найпопулярніших у світі ресторанів, який було визнано кращим за даними «Путівника кращих ресторанів Сан Пеллегрино». Шеф-кухар Ферран Адріа – кулінар, відомий завдяки так званій «молекулярній кулінарії», в якій беруться до уваги хімічно-біологічні властивості кожного продукту для приготування власних страв.

 

www.nevadoecuador.com



  Цю та інші статті Ви можете знайти на сторінках журналу "ORGANIC UA" 03 (06)' 2010

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: