Шокуюча екпертиза молочних продуктів

Share on Facebook

 

molochni-prodyktu

У загальній складності було досліджено 15 образів продуктів, 11 компаній: 

- «Донецький МІСЬКИЙ молочний завод № 2» - сир кисломолочний, молоко коров'яче 
- «Ічнянський молоко-консервний комбінат» - молоко згущене 
- «Канівський маслосирзавод» - сир твердий «Голландський брусковий» 45% 
- «Баштанський сирзавод» - сир сичужний твердий «Костромський» 
- «Комбінат« Придніпровський »вершки стерилізовані 
- «Кременчуцький міськмолокозавод» - сметана 25%, біо-кефір 1% жиру 
- «Комбінат« Придніпровський »- кефір 2.5% жирності 
- ПП Труш - масло «Дніпровське» 72,5% 
- «Жашківській маслозавод» - масло селянське 72,5% 
- «Лубенський молочний завод» - олія «Лубенський» 73,0% 
- «Молочна Рів'єра» - масло екстра 80% 
- «Полтавочка» - масло селянське 72,8% і масло екстра 80%. 
Жоден зі зразків не отримав оцінку «відмінно»! На багатьох продуктах немає позначки "з ГМО" або "без ГМО". 
Але проблема всіх вище перерахованих продуктів в рослинному жирі. Майже всі виробники використовують пальмову або кокосове масло, яке в процесі переробки насичується небезпечною дозою шкідливих речовин. До речі, додавати його в молочні вироби суворо заборонено в усьому світі. У нас же за законодавством на упаковці, як мінімум, має бути позначка про те, що в продукті є рослинні жири. 
Рекорди зі шкідливості побила продукція «Магдалинівський маслозавод». Ціла партія сметани не відповідала стандартам за показниками. Це стосувалося маркування та органолептики. Вона мала не приємний смак і запах через не властиві їй хімічні сполуки. Масло вершкове цієї ж компанії взагалі не містить молочний жир.
 

www.vredno.com.ua

 



Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Ваша адреса електронної пошти:
Коментар: